Joustoraha

Joustoraha on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-600 euron ostoksiin kivijalkaliikkeessä

Myymälässä valittaessa maksutavaksi Joustoraha tunnistaudutaan virallisen henkilötodistuksen avulla. Kassahenkilö syöttää henkilötunnuksen kassajärjestelmään ja saa vastaukseksi joko hyväksynnän tai hylyn Joustorahan käytöstä. Ostoksesta tulostuu kuitti allekirjoitettavaksi. Joustoraha lähettää laskun Väestörekisterikeskuksen mukaiseen kotiosoitteeseen.

Kun maksat joustoraha laskulla, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42%).

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustorahasta osoitteessa: www.joustoraha.fi

wrap